Chocolate Mousse Cake inneholder
403 Kalorier,
27 g Karbo,
8 g Protein og
29 g Fett pr 100 gr
Chocolate Mousse Cake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Chocolate Mousse Cake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6196 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Chocolate Mousse Cake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 403.29 | 3 357.95 | 279.83 | Kcal |
Protein | 7.61 | 63.36 | 5.28 | gram |
Karbohydrat | 26.68 | 222.15 | 18.51 | gram |
Kostfiber | 1.80 | 14.99 | 1.25 | gram |
Fett | 29.17 | 242.88 | 20.24 | gram |
Mettet fett | 16.58 | 138.05 | 11.50 | gram |
Salt | 0.16 | 1.36 | 0.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.06 | Kr 58.78 | Kr 4.90 | .- |
Hele oppskriften veier | 833 totalt | 833 pr porsj | 69 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,46 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Smelt sjokoladen i et vannbad og tilsett smøret. Del eggene i plommer og hviter. Pisk sukkeret med plommene, og tilsett deretter sjokoladeblandingen. Pisk hvitene i en HELT ren skål (for å få dem så stive som mulig). Vend dem forsiktig i blandingen.
Smør en ca 24cm springform med fettstoff og hell blandingen i. Bakes i ovnen ved 180'c i ca 20 min. Kaken skal begynne å sprekke på toppen før den tas ut.
La den stå i 10 min. og kjøle av. Den vil falle sammen, og det er meningen! Severes med friske bær og en god vannile is.
Tips:
Hvis kaken spise lun er den at foretrekke å spise med is. Kan spises uten noe kald, hvis man foretrekkerl den litt mere mørke sjokoladesmak.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22074)
Kategori:
Kaker
Land:
England
Innlagt dato:2006-05-26
Oppdatert dato:2006-05-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift