Fotograf:
Knut Pettersen
Denne blir veldig kompakt. Hever jo ikke. Bruk liten form. Men denne smaker utrolig godt Oppskriften inneholder
396 Kalorier,
38 g Karbo,
5 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brownies med ostekrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10460 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Brownies med ostekrem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 395.91 | 3 525.14 | 220.32 | Kcal |
Protein | 5.49 | 48.88 | 3.06 | gram |
Karbohydrat | 38.30 | 341.02 | 21.31 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 11.93 | 0.75 | gram |
Fett | 24.23 | 215.74 | 13.48 | gram |
Mettet fett | 14.32 | 127.50 | 7.97 | gram |
Salt | 0.38 | 3.41 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.27 | Kr 55.83 | Kr 3.49 | .- |
Hele oppskriften veier | 890 totalt | 890 pr porsj | 56 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Firkantet form, 20 - 22 cm
I stekeovnen: 170 grader C, 35 - 40 minutter
Smelt smøret i en kjele. Skru av varmen og tilsett sjokolade i biter. Rør til sjokoladen er smeltet.
Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Bland inn sjokolade/smørblandingen. Rør inn mel og vaniljesukker. Ha røren i bakepapirkledt eller smurt form.
Visp kremost, sukker og egg til jevn krem. Legg den i klatter oppå sjokoladerøren. Dra en kniv et par ganger på kryss og tvers gjennom røren slik at kaken blir “marmorert”.
Stek kaken og avkjøl den i formen.
Glasur:
Brekk sjokoladen og smelt den forsiktig sammen med smør og vann. Ha glasur over kaken og skjær den i ruter ved servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 15944)
Kategori:
Kaker
Land:
Norge
Innlagt dato:2003-10-13
Oppdatert dato:2003-10-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift