Clubsteak med ostebakte poteter inneholder
132 Kalorier,
9 g Karbo,
7 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Clubsteak med ostebakte poteter har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Clubsteak med ostebakte poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2976 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Clubsteak med ostebakte poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 132.39 | 768.59 | Kcal |
Protein | 7.36 | 42.73 | gram |
Karbohydrat | 9.14 | 53.06 | gram |
Kostfiber | 1.47 | 8.53 | gram |
Fett | 7.05 | 40.93 | gram |
Mettet fett | 4.06 | 23.57 | gram |
Salt | 0.32 | 1.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.54 | Kr 26.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 322 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(Club-steak `n cheesebaked potatoes)
Trim kjøttet fint og skjær et par snitt med en skarp kniv i fettkanten. Krydre godt med salt og pepper og legg kjøttet på en grillstekepanne eller på en rist over ovnspannen. Stek det i forholdsvis svak varme på pannen i 30-35 minutter til sammen for begge sider eller i 40-45 minutter ved 175 C i stekeovnen. Glem ikke å snu kjøttet. Ha i litt vann eller kraft i stekepannen, eller ovnspannen og kok opp sjyen, som kan serveres til kjøttet.
Skrell løkene og kok dem i 5 minutter i lettsaltet vann. La dem dryppe godt av seg, press dem forsiktig tørre og brun dem i smør i pannen til de er jevnt gylne.
Skrell potetene og skjær dem over én gang på tvers. Kok dem 10 minutter i lettsaltet vann. Ta dem opp og press dem forsiktig tørre i et klede. Legg dem med snittflaten ned på et stykke smurt aluminiumsfolie på stekeplate eller ildfast form. Pensle potetene med olje, dryss litt salt på dem og la dem stå ca 20 minutter i stekeovnen på 225 C. Legg en tykk skive ost over hver halve potet, skru varmen litt ned og la oste-potetene bake ferdig i ytterligere ca 10 minutter. Da er osten smeltet og begynner å bli gyllen i fargen. Osten må ikke bli brun. Server retten straks gjerne med salat av grønn pepper og tomater.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6270)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Amerika
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift