Fotograf:Rosemarie Pettersen Virkelig gode cupcakes med kaffesmak. Går fort og ser bra ut.
Oppskriften inneholder 414 Kalorier, 48 g Karbo, 6 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kakerøre:
Rør kaffe og kakao med vann til det er oppløst og jevnt. Rør sammen smør, sukker, mel, bakepulver og egg i en annen bolle til det er jevnt. Rør så inn kaffeblandingen.
Bruk metall muffinsform eller doble papirformer. Fyll røren i 12 former og stek ved 175 grader i ca 15-20 minutter. Sjekk med bakepinne. Skal ikke være for mye stekt. Avkjøles litt i formene før de tas over på rist og blir kalde,
Glasur:
Smelt sjokolade og smør over vannbad. Rør inn melk til det er jevnt. Tas av og rør inn så mye melis du ønsker. Skal bli jevn og myk. Smøres på de avkjølte kakene og pyntes med reven sjokolade.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33940)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2018-06-01
Oppdatert dato:2018-06-01