Fotograf:Brodogkorn.no Matmuffins med fetaost, cherrytomat og spinat er saftige og gode, og passer godt til matpakka. Du kan også servere dem som en enkel hverdagsmiddag med en spekeskinke og en salat til.
Ha alle ingrediensene utenom fyllet i en bakebolle, og bland godt.
Del fetaosten i biter, tomatene i båter og grovhakk babyspinaten. Bland forsiktig inn i muffinsrøren.
Bruk et muffinsbrett med plass til 12 muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet og fyll 2/3 av formen.
Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i 20–25 minutter. Avkjøl på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35585)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2020-12-29
Oppdatert dato:2020-12-29