Daim-iskake med portvin inneholder
352 Kalorier,
24 g Karbo,
5 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Daim-iskake med portvin har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Daim-iskake med portvin er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
9541 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Daim-iskake med portvin med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 352.23 | 4 473.32 | 372.78 | Kcal |
Protein | 5.08 | 64.52 | 5.38 | gram |
Karbohydrat | 24.29 | 308.48 | 25.71 | gram |
Kostfiber | 1.10 | 13.97 | 1.16 | gram |
Fett | 24.89 | 316.10 | 26.34 | gram |
Alkohol | 1.22 % | 15.49 | 1.29 | gram |
Mettet fett | 10.64 | 135.13 | 11.26 | gram |
Salt | 0.13 | 1.62 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.14 | Kr 103.38 | Kr 8.61 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 270 totalt | 1 270 pr porsj | 106 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Det finnes mange oppskrifter på denne kaken. Dette er en stor kake som nesten fyller en vanlig form. Portvin kan erstattes med kaffe eller sløyfes. Gelatin gjør at den holder fasongen bedre, men kan sløyfes den også.
Slik gjør du
Bunn:
Pisk hvitene stive med sukkeret, bland i hakkede eller malte nøtter/mandler (smaksak). Bruk springform med bakepapir i bunnen. Stek i 1 time på 150 grader, og avkjøl.
Is:
Pisk eggedosis av sukker og eggeplommer, og krem av fløten. Legg gelatinplater i vann i noen minutter. Varm opp gelatinplatene i mikrobølgeovn eller vannbad, og bland alt sammen. Hell blandingen i på marengsbunnen og sett kaken i fryser i minst ett døgn.
Kaken må tas ut av fryseren minst en halvtime før servering.
Spesielle egenskaper
Glutenfri, Uten hvetemel
Kilde:
Oddny
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1414)
Kategori:
Iskake
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-09
Oppdatert dato:2002-09-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift