Fotograf:
Rosemarie Rodriguez
Vi brukte frossen uerfilet. Uer er en fast og fin fisk, som er ypperlig kokt. Oppskriften inneholder
61 Kalorier,
4 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dampet uer med paprikasaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7970 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dampet uer med paprikasaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 60.70 | 487.45 | Kcal |
Protein | 4.84 | 38.87 | gram |
Karbohydrat | 4.01 | 32.20 | gram |
Kostfiber | 0.68 | 5.46 | gram |
Fett | 2.66 | 21.36 | gram |
Mettet fett | 1.35 | 10.84 | gram |
Salt | 0.61 | 4.89 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.27 | Kr 26.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 212 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær uerfileten i serveringsstykker. Kok opp vann med salt. Legg fisken i og la stykkene trekke/småboble ca. 10 minutter. Sjekk evt om de er gjennomkokt med en spiss kniv.
Rens løk og paprika, skjær i terninger. Surres i smør til løken er blank. Hell på buljong/kraft og smak til med salt og pepper. Rør ut maisenna i fløten og jevn sausen med dette. La den koke opp igjen og tilsett timian og gressløk.
Serveres med kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31378)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Innlagt dato:2014-05-04
Oppdatert dato:2014-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift