Fotograf:
Frukt.no
Den gode pærekake inneholder
229 Kalorier,
14 g Karbo,
4 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Den gode pærekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Den gode pærekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6055 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Den gode pærekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 229.01 | 3 889.32 | 324.11 | Kcal |
Protein | 3.79 | 64.37 | 5.36 | gram |
Karbohydrat | 14.06 | 238.78 | 19.90 | gram |
Kostfiber | 1.63 | 27.68 | 2.31 | gram |
Fett | 17.15 | 291.26 | 24.27 | gram |
Mettet fett | 8.30 | 140.96 | 11.75 | gram |
Salt | 0.22 | 3.70 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.29 | Kr 72.86 | Kr 6.07 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 698 totalt | 1 698 pr porsj | 142 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,55 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pærene må få renne godt av. De høvlede mandlene fordeles over i en smurt, rund kakeform. Legg pærene over i kakeformen med den flate siden opp. Smør og sukker røres hvitt. Eggene, de malte mandlene og mel og bakepulver som er blandet, tilsettes.
Deigen tas over pærene. Inn i ovn ved 200 grader C. Stekes ca. 40 min. Avkjøles helt før den hvelves over på et egnet kakefat. Kokesjokoladen smeltes i vannbad sammen med smøret.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 2118968469)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift