Dessertpizza med mango inneholder
231 Kalorier,
23 g Karbo,
5 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Dessertpizza med mango har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dessertpizza med mango er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3062 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dessertpizza med mango!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 231.12 | 532.74 | Kcal |
Protein | 4.77 | 11.00 | gram |
Karbohydrat | 23.18 | 53.43 | gram |
Kostfiber | 1.52 | 3.50 | gram |
Fett | 12.92 | 29.78 | gram |
Mettet fett | 6.85 | 15.79 | gram |
Salt | 0.18 | 0.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.57 | Kr 10.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 305 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen mel, krydder og gjær. Ha melken i det varme smøret og bland det i melet. Knatil en smidig deig. Del deigen i 8-10 biter og rull dem til boller og trykk dem flate med hånden. La pizzabunnene stå svalt i 20 minutter.
Mandelkrem
Blad mandelmassen med egghviten og tilsett litt vann. Rør til kremet konsistens.
Limekrem
Kok opp limejus og skall (rull limen litt frem og tilbake på benken da får du lettere ut saften). Visp sukker og egg sammen og ha det over i limejusen. Varm forsiktig opp på svak varme under stadig omrøring til den første boblen kommer. Ta kjelen tilside og tilsett romtemperert smør i biter. Sil sausen og la den kjølne. Ha i pisket fløte og rør om forsiktig.
Bre litt av mandelmassen over hver pizzabunn og stek dem i ovn ved 270 °C i ca 7 minutter.
Skjær mango i grove biter. Legg en skje limekrem på hver pizzabunn og legg på biter av mango og pynt med sitronmelisse eller mynte.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 18592)
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-11-14
Oppdatert dato:2004-11-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift