Dipper til oppkuttede grønnsaker



Dipper til oppkuttede grønnsaker oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Lag et stort fat med oppkuttede grønnsaker sammen med noen fristende dipper og vi lover at grønnsakene går ned på høykant. Verdens beste snacks.

Oppskriften inneholder 93 Kalorier, 7 g Karbo, 3 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dipper til oppkuttede grønnsaker er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 754 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Paprikadipp

3stkrøde paprikaer
1stkløk
2feddhvitløk
1ssrapsolje
3ssolivenolje
1dashsalt og pepper etter smak

Mangodipp

1stkmoden mango
1dllettrømme
1dlkesam mager
2feddhvitløk
0,25tskajennepepper
1tsfriskpresset sitronsaft
1tspaprikapulver

Pestodipp

2sspesto
2dlkesam mager




Kalorier og næringsinnhold i Dipper til oppkuttede grønnsaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier92.591 293.62Kcal
Protein3.1143.45gram
Karbohydrat6.6793.19gram
Kostfiber1.2217.05gram
Fett5.6779.22gram
Mettet fett1.5121.10gram
Salt0.121.65gram
Pris på oppskriftenKr 4.83Kr 67.48Kr .-
Hele oppskriften veier1 397 totalt1 397 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo28,81 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Paprikadipp:
Sett stekeovnen på 250°C.
Del paprikaene i to og fjern frø og hinner. Rens løk og hvitløk og del dem i to. Legg paprika på stekebrett med skinnsiden opp og ha over rapsoljen. Pakk løken i aluminiumsfolie og legg på stekebrettet. Stek paprika og løk i 10-15 minutter til skallet på paprikaen er svart.
Ta brettet ut av ovnen og legg paprikaene i en plastpose. La påsen ligge til paprikaen er romtemperert. Plukk av skallet og kjør den i kjøkkenmaskin eller i en blender sammen med bakt løk, hvitløk og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
Du kan variere denne dippen ved å bruke paprika i andre farger.

Mangodipp:
Rens og press hvitløk med en hvitløkspresse. Kjør alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller i en blender.

Pestodipp:
Bland pesto og kesam sammen. Enkelt og greit.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 35802)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dipp
Innlagt dato:2021-08-12
Oppdatert dato:2021-08-12


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dipper til oppkuttede grønnsaker.Dipper til oppkuttede grønnsaker.
Denne retten har 92,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.