Fotograf:Frukt.no Lag et stort fat med oppkuttede grønnsaker sammen med noen fristende dipper og vi lover at grønnsakene går ned på høykant. Verdens beste snacks.
Paprikadipp:
Sett stekeovnen på 250°C.
Del paprikaene i to og fjern frø og hinner. Rens løk og hvitløk og del dem i to. Legg paprika på stekebrett med skinnsiden opp og ha over rapsoljen. Pakk løken i aluminiumsfolie og legg på stekebrettet. Stek paprika og løk i 10-15 minutter til skallet på paprikaen er svart.
Ta brettet ut av ovnen og legg paprikaene i en plastpose. La påsen ligge til paprikaen er romtemperert. Plukk av skallet og kjør den i kjøkkenmaskin eller i en blender sammen med bakt løk, hvitløk og olivenolje. Smak til med salt og pepper.
Du kan variere denne dippen ved å bruke paprika i andre farger.
Mangodipp:
Rens og press hvitløk med en hvitløkspresse. Kjør alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller i en blender.
Pestodipp:
Bland pesto og kesam sammen. Enkelt og greit.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 35802)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dipp Innlagt dato:2021-08-12
Oppdatert dato:2021-08-12