Eisbein med sauerkraut inneholder
96 Kalorier,
2 g Karbo,
10 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Eisbein med sauerkraut har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eisbein med sauerkraut er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10070 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eisbein med sauerkraut!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 96.17 | 501.44 | Kcal |
Protein | 9.85 | 51.36 | gram |
Karbohydrat | 1.99 | 10.38 | gram |
Kostfiber | 1.23 | 6.41 | gram |
Fett | 5.15 | 26.85 | gram |
Mettet fett | 2.06 | 10.74 | gram |
Salt | 0.71 | 3.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.11 | Kr 16.22 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 086 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok knoken i så mye vann at den er dekket, ca 1 time ved 200 grader. Ta den opp.
Ha sauerkraut i ovnsfast form. Skrell eplet, fjern kjernehuset og snitt halvdelen fint. Anbring einerbær, nelliker og laurbærblad i den ene halvdel av eplet og ha det hele i gryten. Ha ca. 2 dl. av kokevannet ved. Skjær løken smått og ha det i. La retten småsnurre ved 200 grader i 1½ til 2 timer, til knoken er mør. Jevn sauerkrauten litt og ha evt. 1 ss. fettstoff i. Fjern eplet med krydderene. Spis melede poteter eller potetmos til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 21827)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Tyskland
Innlagt dato:2006-04-23
Oppdatert dato:2006-04-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift