Fotograf:
Gilde
Fylte svineschnitzler inneholder
96 Kalorier,
4 g Karbo,
16 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Fylte svineschnitzler har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Sennep, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylte svineschnitzler er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4245 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylte svineschnitzler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.71 | 170.89 | Kcal |
Protein | 15.97 | 28.51 | gram |
Karbohydrat | 3.88 | 6.93 | gram |
Kostfiber | 0.46 | 0.82 | gram |
Fett | 1.71 | 3.05 | gram |
Mettet fett | 0.03 | 0.05 | gram |
Salt | 0.33 | 0.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.89 | Kr 19.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 714 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,21 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kutt løken i tynne ringer og fres den i litt olje. Tilsett så olje og sennep, kok dette til løken er mør. Avkjøl. Legg litt løkblanding i hver schnitzel, rull de opp og fest med hyssing. Brunes i panne og etterstekes videre i ovnen på 150 grader i 7 minutter. La de hvile 5 minutter før servering.
Potetene vaskes og bakes i ovnen med litt olivenolje, maldonesalt og pepper. Server med stekte grønnsaker og sjy fra kjøttet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24710)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-03-15
Oppdatert dato:2008-03-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift