Empanadas med tunfiskfyll



Empanadas med tunfiskfyll oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Nydelig smårett som passer på kvelden. Fyllet kan jo varieres som en vil. Denne er inspirert fra en oppskrift i Allers nr 32 i 2013. Vi brukte ikke egg inni.

Oppskriften inneholder 229 Kalorier, 20 g Karbo, 9 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Empanadas med tunfiskfyll er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2525 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Deig

250grhvetemel
1tsbakepulver
0,25tssalt
1dlmelk
1dlflytende smør eller matolje
sesamfrø til dryss

Fyll:

1boks(er)tunfisk avrent
1stkrødløk hakket
1stkhardkokt egg hakket
0,5dlgrønne oliven hakket
1stkrød chili hakket
100grkremost naturell
1dashsalt
1dashnykvernet pepper




Kalorier og næringsinnhold i Empanadas med tunfiskfyll med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier229.332 251.31160.81Kcal
Protein9.4292.486.61gram
Karbohydrat20.29199.1814.23gram
Kostfiber1.2912.660.90gram
Fett11.99117.708.41gram
Mettet fett7.0068.724.91gram
Salt0.999.730.70gram
Pris på oppskriftenKr 3.89Kr 38.19Kr 2.73.-
Hele oppskriften veier982 totalt982 pr porsj70 pr stk gram
Energiprosent fra karbo35,39 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 14 stykker

Deigen:
Bland alt i en bolle og juster konsistensen med mel eller melk.
Kjevles ut på bakebordet, trykk ut sirkler med ca 10 cm i diameter, legges på bakepapir og så legges 1 skje fyll på den ene halvdelen. Deigen brettes over og klemmes sammen. Kan pensles med litt egg. Før steking kan du pensle igjen med litt pisket egg og så drysse litt sesamfrø på.
Stekes ca 12 minutter ved 225c
Kjøles ned litt på rist. Server varme eller lunkne.

Fyllet:
Alt hakkes og blandes godt sammen. Smak til med salt og pepper.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Rosemarie Rodriguez
(Intern: 31750)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett
Innlagt dato:2014-11-07
Oppdatert dato:2014-11-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Empanadas med tunfiskfyll.Empanadas med tunfiskfyll.
Denne retten har 229,33 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.