Eple Chutney på indisk vis inneholder
95 Kalorier,
16 g Karbo,
1 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Eple Chutney på indisk vis har ingen allergener
Eple Chutney på indisk vis er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3326 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eple Chutney på indisk vis!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.15 | 398.28 | Kcal |
Protein | 0.52 | 2.18 | gram |
Karbohydrat | 15.72 | 65.80 | gram |
Kostfiber | 2.72 | 11.39 | gram |
Fett | 2.75 | 11.51 | gram |
Mettet fett | 0.27 | 1.13 | gram |
Salt | 0.02 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.37 | Kr 18.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 419 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,08 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og rens eplene. Mos dem med litt vann i stavmikser. Knus kardemomme grovt. Varm oljen, tilsett laurbærblad, kardemomme og kanel. Fortsett med øvrig krydder gurkemeie, malt koriander og ev chilipulver. Ha i epler og la det koke opp.
Salt og sukker tilsettes til sist. Varm opp i ca. 3 min. og avkjøles. Oppbevares på rent glass i kjøleskapet, holdbar ca. 3 - 4 uker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Nirus Verden
(Intern: 30463)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Chutney
Diett/allergi:
Veganer
Land:
India
Innlagt dato:2013-05-23
Oppdatert dato:2013-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift