Fotograf:Frukt.no Gløgg kokt på epler er kanskje litt mer tidkrevende enn å koke gløgg fra flaske, men så godt! Julens krydder og litt sitron får koke med og sette preg på smaken.
Del eplene i biter. Du behøver ikke skrelle dem. Legg eplebitene over i kjele med honning og vann. Kok under lokk til eplene er møre - ca. 10 minutter.
Sil fra saften og tilsett alt krydderet og sitronen.
La gløggen koke i 30 minutter slik at krydderet kommer til sin rett.
Server eplegløggen rykende varm f.eks. til pepperkaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 32205)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Varme drikker Innlagt dato:2015-12-02
Oppdatert dato:2015-12-02