Fotograf:
Matprat.no
Lag en stor ovnspannekake med epler og rosiner. Dryss over sukker og kanel før servering. Server gjerne med iskrem ved siden av. Oppskriften inneholder
122 Kalorier,
17 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplepannekake med kanel er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6244 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eplepannekake med kanel!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 121.99 | 541.71 | Kcal |
Protein | 3.97 | 17.63 | gram |
Karbohydrat | 16.84 | 74.78 | gram |
Kostfiber | 1.69 | 7.50 | gram |
Fett | 3.93 | 17.45 | gram |
Mettet fett | 1.89 | 8.39 | gram |
Salt | 0.29 | 1.28 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.43 | Kr 10.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 776 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Lag pannekakerøre av mel, melk, salt og egg.
2. Skrell eplene og skjær dem i båter. Legg eplebåtene i en smurt langpanne, 30-40 cm, ha i rosiner og hell over pannekakerøren.
3. Stek ovnspannekaken ved 225 °C i 25-30 minutter til den har stivnet og fått gulbrun farge.
4. Ta formen ut av ovnen og dryss over sukker og kanel. Skjær pannekaken i biter før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 27477)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-23
Oppdatert dato:2010-09-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift