Fotograf:
Melk.no
Dette er en himmelsk dessert. Munnen løper i vann bare man hører kombinasjonen epler, lønnesirup, pekannøtter og krem. Oppskriften inneholder
198 Kalorier,
21 g Karbo,
4 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pannekaker med epler i lønnesirup og pekannøtter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2655 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pannekaker med epler i lønnesirup og pekannøtter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 197.95 | 685.26 | Kcal |
Protein | 3.88 | 13.43 | gram |
Karbohydrat | 21.38 | 74.01 | gram |
Kostfiber | 1.52 | 5.26 | gram |
Fett | 10.43 | 36.11 | gram |
Mettet fett | 4.01 | 13.88 | gram |
Salt | 0.12 | 0.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.03 | Kr 27.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 731 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha hvetemel i en bolle. Bland egg og melk og visp det gradvis inn i melet til røren er glatt og uten klumper. Bland i smeltet smør.
Dekk til røren og la den stå i ca 30 min. Mens røren sveller lages eplefyllet.
Fyll:
Skrell eplene, fjern kjernehuset og skjær eplene i skiver.
Tilsett eplene, smøret og lønnesirup i en stor tykkbunnet kjele. Kok dem over middels varme under stadig omrøring til eplene begynner å bli møre. Tilsett finhakkende pekannøtter. Slå av varmen.
Varm en liten teflonpanne over middels varme og smelt litt smør. Ha litt røre i pannen. Snu pannekaken med en stekespade når den har stivnet på overflaten. Smør pannen om nødvendig.
Legg pannekakene i en ildfast form etter hvert som du steker, og hold dem varme i stekeovnen på 100 °C. Fordel litt av det varme eplefyllet inni hver pannekake ved servering.
Server gjerne pannekakene med vaniljekesam eller pisket kremføte
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30603)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Innlagt dato:2013-11-06
Oppdatert dato:2013-11-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift