Pannekakerøre
Grovrasp marsipanen. Ha alle ingrediensene i en bolle, og rør alt godt sammen. La røren hvile i 20-30 minutter.
2
Krydderepler
Skrell eplene, og skjær dem opp i tynne båter. Karamelliser sukkeret i en stekepanne, og avkjøl med sitronsaft og appelsinsaft. Ha i eplebåtene og krydderet, og la det surre på middels varme til eplebitene mykner. Ta deretter ut ingefæren og stjerneanisen.
3
Varm opp en liten stekepanne (18 cm), tilsett litt smør eller olje og stek ca. 12 pannekaker på middels varme. Rør litt i røren mellom hver pannekake som stekes. Fyll hver pannekake med krydderepler, og brett dem sammen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 33768)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2018-03-14
Oppdatert dato:2018-03-14