Falukorv med kålrabistappe inneholder
95 Kalorier,
11 g Karbo,
3 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Falukorv med kålrabistappe har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Falukorv med kålrabistappe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3247 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Falukorv med kålrabistappe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.19 | 603.73 | Kcal |
Protein | 2.92 | 18.52 | gram |
Karbohydrat | 11.41 | 72.37 | gram |
Kostfiber | 1.79 | 11.35 | gram |
Fett | 3.81 | 24.16 | gram |
Mettet fett | 1.40 | 8.88 | gram |
Salt | 0.50 | 3.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.81 | Kr 17.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 537 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og kok potetene myke i lettsaltet vann. Skrell og grovrasp kålrabi og løk, gjerne i kjøkkenmaskinen. Fres kålrabi og løk i olje noen minutter.
Hell på vann og tilsett mango chutney. Smak til med salt og pepper. La det småkoke i ca. 5 min. til væsken er kokt inn. Bland gjerne i hakket persille.
Skjær pølsen i skiver og stek den noen minutter per side, uten ekstra matfett.
Server den nystekte pølsen med kålrabistappe, kokt potet og brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 28321)
Tilberedningstid:
15 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-03-27
Oppdatert dato:2011-03-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift