Festfine muffins inneholder
352 Kalorier,
38 g Karbo,
4 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Festfine muffins har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Festfine muffins er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,9 poeng fra 7 lesere
Lesere:
8231 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Festfine muffins med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 351.58 | 4 273.03 | 213.65 | Kcal |
Protein | 4.17 | 50.68 | 2.53 | gram |
Karbohydrat | 38.39 | 466.58 | 23.33 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 13.61 | 0.68 | gram |
Fett | 19.90 | 241.86 | 12.09 | gram |
Mettet fett | 11.88 | 144.39 | 7.22 | gram |
Salt | 0.43 | 5.19 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.09 | Kr 37.56 | Kr 1.88 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 215 totalt | 1 215 pr porsj | 61 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
muffins
Pisk eggedosis av egg og sukker til kakene. Bland sammen melk, smeltet smør, sitronskall og -saft. Ha det i eggedosisen vekselvis med hvetemel og bakepulver blandet. Fyll røren i små muffinsformer, ca 3/4 fulle.
Sett formene på bakeplate og stek dem midt i ovnen ved 200 C i 12-15 minutter. Avkjøl kakene på rist.
Til sjokoladekremen has sukker, vann og pulverkaffe i en kjele. Kokes på middels varme til massen er tyktflytende. Avkjøl og rør inn eggeplommene. Ha kremen i en mikser og tilsett mykt smør i klatter. Røres glatt mellom hver smørklatt. Smelt sjokoladen og rør den inn. Sett kremen kjølig til bruk.
Smør og melis røres lyst til sitronkremen. Tilsett skall og saft litt etter litt under stadig omrøring. Sette kaldt til bruk.
Skjær hatten av kakene og smør et lag av den ønskede kremen på. Del hatten i to og sett den på. Sprøyt på mer krem og pynt evt. med mandarinbåter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8811)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Muffins
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift