Fotograf:
Knut Pettersen
Fish & chips 2 inneholder
270 Kalorier,
14 g Karbo,
7 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Fish & chips 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fish & chips 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
15676 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fish & chips 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 269.83 | 1 352.93 | Kcal |
Protein | 6.94 | 34.80 | gram |
Karbohydrat | 13.89 | 69.64 | gram |
Kostfiber | 1.50 | 7.52 | gram |
Fett | 20.39 | 102.24 | gram |
Mettet fett | 3.29 | 16.50 | gram |
Salt | 0.76 | 3.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.00 | Kr 30.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 006 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,59 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør eggeplommene til sausen med sitron, sennep og hvitløk. Spe med olje - litt om gangen, mens du rører hele tiden. Når alt er tilsatt og sausen er glatt, røres agurk og kapers inn. Smak til med salt.
Til røren blandes hvetemel, salt, olje og halvparten av vannet. Rør det glatt. Rør inn resten av vannet. La røren hvile en stund. Pisk hvitene til stivt skum og vend dem inn like før du skal fritere fisken.
Varm opp oljen til det bruser rundt et treskaft. Dypp fisken i røren, rist av det som er for mye. Kok fisken i den varme oljen til den er gyllen og sprø. La den renne av på husholdningspapir og dryss på litt salt. Serveres med pommes frites og den gode sausen.
TIPS: En enkel «tartarsaus» kan du lage av ferdig majones. Rør inn hakket sylteagurk, kapers og sitronsaft. Evt. pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 3430)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fritert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-02-14
Oppdatert dato:2003-02-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift