Fotograf:Studio Dreyer-Hensley Fiskeboller er en favoritt blandt de minste! Derfor bør du prøve fiskeboller i suppe. Det er raskt, godt og enkelt - og barna vil digge det.
Oppskriften inneholder 55 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær fiskeboller i mindre biter.
Finhakk sjalottløk, og skjær gulrot og eple i små terninger.
Ha smør i en kasserolle og fres sjalottløk blank.
Tilsett karri og la det surre i 2-3 minutter.
Dryss over hvetemel og bland godt.
Spe på med kraften til fiskebollene og vann, og rør til du har en jevn suppe.
Ha i gulrot og la sukken koke i 2-3 minutter.
Tilsett eplebiter, gi suppen et oppkok, og ha i matfløte og fiskeboller.
Smak til med salt og karri.
Server suppen med strimlet sukkererter drysset over.
Tips: Til 4 porsjoner trenger du ca. 5-6 dl væske av fiskebollekraft og vann.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 33471)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Suppe Innlagt dato:2017-11-23
Oppdatert dato:2017-11-23