Fiskeboller som suppe



Fiskeboller som suppe oppskrift.
Fotograf: Studio Dreyer-Hensley
Fiskeboller er en favoritt blandt de minste! Derfor bør du prøve fiskeboller i suppe. Det er raskt, godt og enkelt - og barna vil digge det.

Oppskriften inneholder 55 Kalorier, 4 g Karbo, 2 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fiskeboller som suppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1580 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
300grfiskeboller
1stksjalottløk
2stkgulrot
1stkeple
3sssmør
1tskarri
2sshvetemel
1dlmatfløte
5dlfiskebollekraft
5dlvann
1dashsalt

Tilbehør

10stksukkererter




Kalorier og næringsinnhold i Fiskeboller som suppe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier54.94251.64Kcal
Protein2.3010.53gram
Karbohydrat3.5216.12gram
Kostfiber0.622.84gram
Fett3.3815.48gram
Mettet fett1.999.11gram
Salt0.381.74gram
Pris på oppskriftenKr 2.25Kr 10.31Kr .-
Hele oppskriften veier1 832 totalt458 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo25,62 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær fiskeboller i mindre biter.
Finhakk sjalottløk, og skjær gulrot og eple i små terninger.
Ha smør i en kasserolle og fres sjalottløk blank.
Tilsett karri og la det surre i 2-3 minutter.
Dryss over hvetemel og bland godt.
Spe på med kraften til fiskebollene og vann, og rør til du har en jevn suppe.
Ha i gulrot og la sukken koke i 2-3 minutter.
Tilsett eplebiter, gi suppen et oppkok, og ha i matfløte og fiskeboller.
Smak til med salt og karri.
Server suppen med strimlet sukkererter drysset over.

Tips:
Til 4 porsjoner trenger du ca. 5-6 dl væske av fiskebollekraft og vann.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 33471)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Innlagt dato:2017-11-23
Oppdatert dato:2017-11-23


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskeboller som suppe.Fiskeboller som suppe.
Denne retten har 54,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomatsuppe med fiskeboller.Tomatsuppe med fiskeboller.
Denne retten har 57,14 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskebollesuppe.Fiskebollesuppe.
Denne retten har 58,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hverdagssuppe 2.Hverdagssuppe 2.
Denne retten har 76,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.