Flettloff med honning inneholder
271 Kalorier,
44 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Flettloff med honning har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Flettloff med honning er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3970 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Flettloff med honning med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 270.98 | 5 199.46 | 2 599.73 | Kcal |
Protein | 8.32 | 159.64 | 79.82 | gram |
Karbohydrat | 43.65 | 837.54 | 418.77 | gram |
Kostfiber | 3.02 | 57.95 | 28.97 | gram |
Fett | 6.34 | 121.65 | 60.82 | gram |
Mettet fett | 3.17 | 60.82 | 30.41 | gram |
Salt | 0.46 | 8.87 | 4.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.43 | Kr 46.63 | Kr 23.31 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 919 totalt | 1 919 pr porsj | 959 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
fletteloff
Rør gjæren ut i lunkent vann. Smelt smøret, bland med honningen. Halvpisk eggene og bland all væsken sammen. Ha i mel til deigen blir passe fast og er god å arbeide med. Kna den godt.
Smør en bolle med olje og legg i deigen, snu den slik at det blir olje over hele deigen. Dekk til med plastfolie.
La deigen heve til dobbel størrelse, ca 1 time.
Ta deigen ut på melet bord og del i 6 emner til en lang pølse, ca 35 cm. Flett tre og tre lengder sammen. Legg disse på en stekeovnsplate og la dem etterheve i 30-40 minutter.
Pensle loffen med sammenpiskede egg og dryss med valmuefrø. Stek loffen ved 200 C i ca 30 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12789)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift