Forfriskende eplegele inneholder
39 Kalorier,
8 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Forfriskende eplegele har ingen allergener
Forfriskende eplegele er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3569 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Forfriskende eplegele!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 38.90 | 1 221.46 | Kcal |
Protein | 0.24 | 7.54 | gram |
Karbohydrat | 8.34 | 261.88 | gram |
Kostfiber | 1.57 | 49.30 | gram |
Fett | 0.16 | 5.02 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.69 | Kr 53.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 140 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 85,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask eplene, og kutt dem opp i mindre biter, ha dem i kjele med vann og kok til de er gode og møre. Hell over i et klede og la det renne av seg, gjerne over natten. Mål så opp mengden saft – beregn 800 g sukker per liter væske.
Kok opp, rør til sukkeret er oppløst og kok i ca 20 minutter på svak varme.
Ta kjelen av platen, og la stå i 10 minutter.
Om geleen drypper sakte fra baksiden av en skje, er den ferdig.
Hell over én på nykokte glass, ha på lokket med en gang, og kok glassene i to minutter for å danne vakuum. Avkjøl på benken.
Oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 29773)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-10-23
Oppdatert dato:2012-10-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift