Fotograf:Synøve Dreyer En enkel og smakfull forrett eller en liten rett til kvelds med den nye kålen Flower Sprout, tomater og vårløk. Server den i porsjonsskåler eller i en salatbolle.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Forrett med Flower Sprout!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
85.41
95.43
Kcal
Protein
4.01
4.48
gram
Karbohydrat
2.51
2.80
gram
Kostfiber
1.81
2.02
gram
Fett
6.19
6.92
gram
Mettet fett
2.43
2.72
gram
Salt
0.17
0.19
gram
Pris på oppskriften
Kr 10.47
Kr 11.70
Kroner
Hele oppskriften veier
447
gr totalt
gram
Fremgangsmåte:
Skyll og tørk kålen, og del den i to.
Fres den i varm panne i litt smør i 2-3 minutter.
Legg til side.
Del cherrytomatene og fres dem i den varme pannen i ca. 1 minutt.
Legg dem til side.
Tørk av pannen og rist sesamfrøene til de er gylne.
Skjær vårløken i tynne skiver.
Skrell og del egget båter.
Dander alt i 4 porsjonsskåler. Ha over noen dråper med olivenolje og balsamicoeddik og dryss sesamfrø på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 32218)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Forrett Innlagt dato:2015-12-18
Oppdatert dato:2015-12-18
Lesere: 1009 totalt.