Fransk ostesuppe inneholder
57 Kalorier,
7 g Karbo,
3 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Fransk ostesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk ostesuppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6633 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fransk ostesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 57.46 | 351.40 | Kcal |
Protein | 2.87 | 17.55 | gram |
Karbohydrat | 7.04 | 43.05 | gram |
Kostfiber | 2.43 | 14.86 | gram |
Fett | 1.44 | 8.81 | gram |
Mettet fett | 0.82 | 5.01 | gram |
Salt | 0.30 | 1.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.93 | Kr 17.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 446 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Løk og purre skjæres i små biter, selleriknollen rives grovt på råkostjern.
La grønnsakene surre noen minutter i smør eller margarin i stekepannen. De kokte potetene skjæres i skiver og legges i pannen.
Hell over buljong, smak til med krydder og la alt sammen koke under lokk i 5 minutter.
Tilsett melken og la det koke opp igjen.
Loffskivene ristes eller stekes i smør i stekepannen og serveres i en liten skål ved siden av suppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6243)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift