Fransk skinkepai inneholder
161 Kalorier,
2 g Karbo,
15 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Fransk skinkepai har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk skinkepai er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5386 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fransk skinkepai!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 160.79 | 345.41 | Kcal |
Protein | 14.73 | 31.64 | gram |
Karbohydrat | 2.19 | 4.70 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.15 | gram |
Fett | 10.33 | 22.19 | gram |
Mettet fett | 5.60 | 12.03 | gram |
Salt | 0.52 | 1.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.19 | Kr 26.19 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 859 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,44 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag paien etter grunnoppskriften. Bruk en paiform som er ca 25 cm i diameter. Sett ovnen på 200 C og lag fyllet.
Skjær skinken i strimler og osten i tynne staver. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Legg kjøtt og sveitserost i bunnen av den kledde formen, strø over paprikapulver og hell på eggeblandingen. Strø parmesanost over. Stek paien i nedre del av ovnen i ca 40 minutter eller til overflaten har fått farge og fyllet er stivnet. Prøv med en pinne midt i formen.
La paien kjølne litt før servering. Du kan også la den bli helt kald og varme den opp før servering.
Server en grønn salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12477)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift