Fritert matjessild med ovnsbakte cherrytomater





Fritert matjessild med ovnsbakte cherrytomater oppskrift.
Fotograf: Aina Hole
Møt en ny venn! Den deilige matjessilda er tradisjonsrik, og samtidig litt eksotisk for oss. I denne oppskriften blir du godt kjent med den, siden den har enkelt tilbehør.

Oppskriften inneholder 203 Kalorier, 7 g Karbo, 12 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fritert matjessild med ovnsbakte cherrytomater er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stk filetmatjessildfilet
2dlhvetemel
2stkeggehvite
3dlbrødkrumme
2tssalt
1tspepper
olje

Tomatene

300grcherrytomat
1dashsalt
sukker
1dashpepper
olivenolje

Tilbehør

1stksitron
60gr(frityrolje, mengden som tas opp av silda og kun til fettberegning)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fritert matjessild med ovnsbakte cherrytomater!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier202.91982.95Kcal
Protein12.1158.66gram
Karbohydrat7.4736.19gram
Kostfiber0.874.21gram
Fett13.6566.12gram
Mettet fett3.1815.40gram
Salt2.3011.16gram
Pris på oppskriftenKr 11.00Kr 53.29Kroner
Hele oppskriften veier1 938 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland hvetemel med salt og pepper.
Del hver matjesfilet deles i to på tvers og rull dem først i mel, dypp så i eggehvite og rull dem til slutt i brødkrumme.
Friter matjesstykkene i olje til de blir gylne.

Tomatene
Sett stekeovnen på 120 grader
Del hver tomat i to og legg dem med snittflaten opp på et stekebrett. Dryss litt sukker og salt over og stek tomatene i ca. 1-1,5 time.
Dryss litt pepper, og hell litt olivenolje over tomatene når de kommer ut av ovnen.

Server fritert matjessild med ovnsbakte cherrytomater og noen skiver sitron.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29381)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fritert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-10
Oppdatert dato:2013-04-10
Lesere: 1348 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fritert matjessild med ovnsbakte cherrytomater.Fritert matjessild med ovnsbakte cherrytomate.
Denne retten har 202,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.