Frokostbrød 2 glutenfrie inneholder
124 Kalorier,
17 g Karbo,
1 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Frokostbrød 2 glutenfrie har ingen allergener
Frokostbrød 2 glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8688 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Frokostbrød 2 glutenfrie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 124.15 | 1 159.25 | 96.60 | Kcal |
Protein | 0.93 | 8.68 | 0.72 | gram |
Karbohydrat | 17.05 | 159.20 | 13.27 | gram |
Kostfiber | 2.31 | 21.57 | 1.80 | gram |
Fett | 5.29 | 49.40 | 4.12 | gram |
Mettet fett | 0.50 | 4.67 | 0.39 | gram |
Salt | 0.66 | 6.15 | 0.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.38 | Kr 31.56 | Kr 2.63 | .- |
Hele oppskriften veier | 934 totalt | 934 pr porsj | 78 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stk
Smul gjæren i bakebollen. Varm vannet til fingervarmt, og hell det over gjæren. Rør til den er oppløst. Tilsett husk, karve og salt. Rør om og la husken svelle i ca 10 minutter.
Bland i olje og mesteparten av det glutenfrie melet. Arbeid deigen riktig kraftig, helst i maskin. Deigen skal være ganske klissete og vanskelig å håndtere når den er ferdig. Da blir det ferdige brødet saftig og får god konsistens.
Flytt deigen over i en stor sprøytepose. Steng den store åpningen og trykk deigen ut i jevnstore boller på et bakepapir på en ovnsplate. Man kan også forme deigbollene ved hjelp av to spiseskjeer. Strø først 1 ss melblanding over deigen, så klisser den ikke så mye.
Strø på rikelig med sesam- eller solsikkefrø. Dekk med bakeduk og hev i ca 1 time. Stek ved 250 C i ca 12-15 minutter. La brødene avkjøles under en bakeduk. Dette brødet holder seg godt uten å smule i 1-3 dager. Kan fryses.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5911)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift