Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Fylt paprika med kreps oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Fylt paprika med kreps



Fylt paprika med kreps inneholder 54 Kalorier, 6 g Karbo, 3 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Fylt paprika med kreps har beregnet å ha følgende allergener Selleri, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fylt paprika med kreps er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grkrepsehaler
4stk storpaprika
1dlukokt ris
2stkløk, finhakket
1stang(stenger)selleri i terninger
Ca 3,5stksjalottløk
0,5stksitron, presset
litt gressløk
2ssolivenolje
1dashsalt
1dashpepper
litt revet ost
Ca 2,5ssfinhakket paprika
litt persille




Næringsdeklarasjon for Fylt paprika med kreps!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier53.93246.30Kcal
Protein3.3615.35gram
Karbohydrat5.8726.81gram
Kostfiber1.446.58gram
Fett1.577.17gram
Mettet fett0.271.23gram
Salt0.482.20gram
Pris på oppskriftenKr 8.44Kr 38.55Kroner
Hele oppskriften veier1 827 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett stekovnen på 200 C. Kok ris etter anvisning på pakken. Surr finhakket løk, sjalottløk, selleri og paprika i olje. Tilsett kokt ris, krepsehaler, finhakket gressløk og presset sitron og bland godt. Smak til med salt og pepper.

Skjær toppen av paprikaen, fjern kjernene. Fyll med blandingen og sett toppen tilbake på plass. Sett de fylte paprikaene tett i en ildfast form og stek i stekeovn ca 30 min.

Dryss over revet ost og finhakket persille før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7781)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 2063 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.