Fotograf:
Matprat.no
Små, fylte paprika med ris og karbonadedeig er supre som en del av et tapasbord med sunne retter. Oppskriften inneholder
78 Kalorier,
9 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylt paprika med ris og karbonadedeig er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6292 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylt paprika med ris og karbonadedeig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 78.04 | 379.56 | Kcal |
Protein | 5.99 | 29.13 | gram |
Karbohydrat | 9.01 | 43.82 | gram |
Kostfiber | 1.73 | 8.41 | gram |
Fett | 1.62 | 7.88 | gram |
Mettet fett | 0.59 | 2.87 | gram |
Salt | 0.40 | 1.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.97 | Kr 24.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 945 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Kok risen som anvist på pakken.
2. Stek karbonadedeig sammen med krydder, løk, hvitløk. Ta det ut av pannen og bland inn egg og ris.
3. Skjær forsiktig toppen av paprikaene og fjern frøene.
4. Fyll kjøttblandingen i paprikaene og sett dem i en ildfast form med åpningen på topp. Press stilken på toppen slik at paprikaen blir lukket. Stek dem midt i ovnen på 180 °C i ca. 15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 28020)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-03
Oppdatert dato:2011-01-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift