Fotograf:
Knut Pettersen
Det er mange varianter av fylte paprika, og her er en av dem. Denne er av det spicy slaget. Oppskriften inneholder
86 Kalorier,
4 g Karbo,
5 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylte paprika med kjøttdeig er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 8 lesere
Lesere:
32472 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylte paprika med kjøttdeig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 86.22 | 611.62 | Kcal |
Protein | 5.33 | 37.81 | gram |
Karbohydrat | 4.25 | 30.15 | gram |
Kostfiber | 1.72 | 12.20 | gram |
Fett | 4.94 | 35.04 | gram |
Mettet fett | 2.73 | 19.37 | gram |
Salt | 0.36 | 2.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.57 | Kr 32.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 838 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,71 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fyll:
Surr løken. Ha i kjøttdeig og fres den. Ha så i hvitløk, chili, oregano, laurbærblad,vann, salt, pepper, tomatpure og basilikum i og kok opp.
La det småkoke i 30 minutter.
Ha i bønner og tomater, smak til med krydder. Ta vekk gryten.
Paprika:
Fjern stilker. Legg de i kokende, saltet vann og la de trekke i 5 minutter.
Kjøl de i kaldt vann. Del parikaene på langd og legg i kjøttblandingen
Strø på ost og bak i ovn til osten smelter.
Server.
Hvis det brukes små paprika så tas toppen av og de fylles i toppen.
Det kan og brukes fiske fyll her.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118966937)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Mexico
Innlagt dato:2014-03-12
Oppdatert dato:2014-03-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift