Fotograf:
Kylling.no
Fylt paprika med kyllingkjøttdeig inneholder
123 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Fylt paprika med kyllingkjøttdeig har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylt paprika med kyllingkjøttdeig er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
13053 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylt paprika med kyllingkjøttdeig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.48 | 610.72 | Kcal |
Protein | 6.92 | 34.23 | gram |
Karbohydrat | 2.86 | 14.15 | gram |
Kostfiber | 1.14 | 5.64 | gram |
Fett | 9.12 | 45.11 | gram |
Mettet fett | 4.99 | 24.68 | gram |
Salt | 0.76 | 3.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.40 | Kr 26.71 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 484 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,26 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær av toppen på paprikaene og fjern frøene.
Fres løk og kjøttdeig i panne med litt olje. Dryss over krydder.
Legg paprikaene i en stor ildfast form og fyll dem med stekt kjøttdeig og fetaost Hell litt fløte over hver av dem, og dryss revet ost på toppen. Sett formen i ovnen ved 200 °C, og stek i ca. 20 minutter. Server med pasta eller brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25515)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-03-01
Oppdatert dato:2009-03-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift