Fotograf:
Arla Foods
Fylt paprika med apetina inneholder
84 Kalorier,
9 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Fylt paprika med apetina har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylt paprika med apetina er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5855 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylt paprika med apetina!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 84.35 | 422.17 | Kcal |
Protein | 3.35 | 16.77 | gram |
Karbohydrat | 8.91 | 44.59 | gram |
Kostfiber | 1.95 | 9.76 | gram |
Fett | 3.49 | 17.47 | gram |
Mettet fett | 2.14 | 10.71 | gram |
Salt | 0.42 | 2.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.56 | Kr 22.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 002 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Steketid: Ca. 45 min. Ved 200ºC.
Kok buljong i en tykkbunnet gryte og tilsett bulgur. Kok den på svak varme og under lokk i ca. 10 min. Ta gryten fra varmen og la bulguren trekke i ca. 10 min. Hell evt. den overskytende buljongen av. Skjær et lokk i paprikaene i stilkenden og fjern frøene.
Skyll og rens paprikaene. Hakk resten av fruktkjøttet fra lokkene fint. Bland det hakkede fruktkjøttet, vårløk, ost og Herbes de Provence i bulguren. Smak til med pepper.
Fordel fyllet i paprikaene. Sett de i en ildfast form (ca. 14 x 28 cm). Dryss brødsmuler/krutonger over og legg en smørklatt på hver.
Hell tomater med væsken på paprikaene og stek det midt i ovnen.
Tips:
Skjær evt. en meget tynn skive av bunnen på paprikaene, før de settes på fatet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Arla Foods
(Intern: 30719)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Innlagt dato:2013-12-07
Oppdatert dato:2013-12-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift