Fylt paprika med apetina





Fylt paprika med apetina oppskrift.
Fotograf: Arla Foods
Fylt paprika med apetina inneholder 84 Kalorier, 9 g Karbo, 3 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Fylt paprika med apetina har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fylt paprika med apetina er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2dlgrønnsaksbuljong
1dlbulgur
6stkrøde paprika (ca. 1000 g)
3stkvårløk i tynne ringer (ca. 75 g)
200grApetina® i Lake Naturell
1tsherbes de provence (fransk krydderblanding)
1dashnykvernet pepper
2ssbrødsmuler/knuste krutonger
25grsmør
1boks(er)hakkede tomater (ca. 400 g)

Tilbehør:

4skive(r)Grovt brød


Annonse



Næringsdeklarasjon for Fylt paprika med apetina!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier84.37422.27Kcal
Protein3.3016.52gram
Karbohydrat8.9144.59gram
Kostfiber1.979.86gram
Fett3.5117.57gram
Mettet fett2.1510.76gram
Salt0.432.13gram
Pris på oppskriftenKr 4.56Kr 22.82Kroner
Hele oppskriften veier2 002 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Steketid: Ca. 45 min. Ved 200ºC.

Kok buljong i en tykkbunnet gryte og tilsett bulgur. Kok den på svak varme og under lokk i ca. 10 min. Ta gryten fra varmen og la bulguren trekke i ca. 10 min. Hell evt. den overskytende buljongen av. Skjær et lokk i paprikaene i stilkenden og fjern frøene.
Skyll og rens paprikaene. Hakk resten av fruktkjøttet fra lokkene fint. Bland det hakkede fruktkjøttet, vårløk, ost og Herbes de Provence i bulguren. Smak til med pepper.
Fordel fyllet i paprikaene. Sett de i en ildfast form (ca. 14 x 28 cm). Dryss brødsmuler/krutonger over og legg en smørklatt på hver.
Hell tomater med væsken på paprikaene og stek det midt i ovnen.

Tips:
Skjær evt. en meget tynn skive av bunnen på paprikaene, før de settes på fatet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arla Foods
(Intern: 30719)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Smårett
Diett/allergi: Vegetarmat
Innlagt dato:2013-12-07
Oppdatert dato:2013-12-07
Lesere: 2685 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fylt paprika med kyllingkjøttdeig.Fylt paprika med kyllingkjøttdeig.
Denne retten har 122,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,4.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylt paprika med apetina.Fylt paprika med apetina.
Denne retten har 84,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylte paprika med kjøttdeig.Fylte paprika med kjøttdeig.
Denne retten har 84,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,57.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylt paprika med ris og karbonadedeig.Fylt paprika med ris og karbonadedeig.
Denne retten har 74,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.