Fotograf:
Kjell Ove Storvik
Hvorfor ikke gjøre middagen litt mer spennende med en nydelige forrett? Fylt paprika med tørrfisk, bacon, hvitløk og ris smaker godt, og er i tillegg sunt. Oppskriften inneholder
158 Kalorier,
7 g Karbo,
18 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylt paprika med tørrfisk og bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3609 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylt paprika med tørrfisk og bacon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 158.19 | 564.54 | Kcal |
Protein | 18.46 | 65.88 | gram |
Karbohydrat | 6.62 | 23.63 | gram |
Kostfiber | 1.26 | 4.50 | gram |
Fett | 6.15 | 21.95 | gram |
Mettet fett | 1.35 | 4.82 | gram |
Salt | 0.22 | 0.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.73 | Kr 38.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 428 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,73 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær benfri og renset tørrfisk i små biter.
Kok tørrfisk i vann.
Varm olje i en stekepanne og tilsett bacon skåret i terninger og finhakket løk.
Tilsett kokt tørrfisk og nesten ferdig kokt ris. Bland inn hvitløk, salt og pepper og rør godt.
Skjær av toppen på paprika og rens godt innvendig.
Tilsett fyllet i paprikaene og hell over litt olje.
Sett paprika med fyll i en form og stek de i en varm ovn til paprikaene er passe myke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29468)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-17
Oppdatert dato:2013-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift