Fotograf:
Bent Raanes & Sara C. Sørensen
Tørrfisken er en tradisjonell råvare og passer bra til en festlig anledning. Prøv denne varianten med gulrot, gressløksmør, bacon og kapers. Oppskriften inneholder
304 Kalorier,
1 g Karbo,
51 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsbakt tørrfisk med gulrot og bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 7 lesere
Lesere:
15655 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsbakt tørrfisk med gulrot og bacon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 303.96 | 722.74 | Kcal |
Protein | 51.31 | 122.00 | gram |
Karbohydrat | 0.73 | 1.74 | gram |
Kostfiber | 0.56 | 1.33 | gram |
Fett | 10.52 | 25.01 | gram |
Mettet fett | 5.26 | 12.51 | gram |
Salt | 0.87 | 2.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 26.14 | Kr 62.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 951 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,96 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 180 grader.
Skrell og del gulroten i biter og kok den.
Skjær baconet i terninger og stek det sprøtt.
Del tørrfisken i fire serveringsstykker. Dryss over salt.
Press sitronsaft over fisken og legg litt smør på hvert stykke.
Legg stykkene på bakeplate og stek i stekeovn i ca 10 minutter til fisken flaker seg.
Smelt smøret og bland med kapers og gressløk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29470)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-17
Oppdatert dato:2013-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift