Fotograf:
Melk.no
Pannekaker kan brukes til så mangt, her har vi fylt de med masse godt og gratinert de med ost til slutt. Et fullverdig middagsmåltid for liten og stor. Oppskriften inneholder
166 Kalorier,
14 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fylte pannekaker med kål og pølser er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3620 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylte pannekaker med kål og pølser!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 165.73 | 935.96 | Kcal |
Protein | 8.21 | 46.37 | gram |
Karbohydrat | 13.67 | 77.20 | gram |
Kostfiber | 1.26 | 7.12 | gram |
Fett | 8.41 | 47.50 | gram |
Mettet fett | 4.21 | 23.78 | gram |
Salt | 1.00 | 5.63 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.57 | Kr 31.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 259 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,99 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Finhakk løken. Smelt smøret i en kjele og stek løken ved middels varme i et par minutter.
Finsnitt kålen og kutt pølsen i terninger (bruk gjerne en mager variant).
Tilsett dette og bønnespirene, og la det hele dampe ved middels varme under omrøring i ca 5 minutter.
Avkjøl blandingen litt, og tilsett soyasaus og ost.
Fordel fyllet midt på 8–10 pannekaker. Rull dem sammen og legg dem i en ildfast form.
Fordel revet ost over pannekakene og gratiner dem midt i ovnen ved 200 ºC i ca 15 minutter eller til osten er blitt gyllen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 31029)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Innlagt dato:2013-12-29
Oppdatert dato:2013-12-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift