Fotograf:
Kylling.no
Ricottapannekaker inneholder
214 Kalorier,
16 g Karbo,
6 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Ricottapannekaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ricottapannekaker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4953 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ricottapannekaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 214.31 | 1 002.84 | Kcal |
Protein | 5.91 | 27.66 | gram |
Karbohydrat | 16.24 | 75.99 | gram |
Kostfiber | 1.70 | 7.95 | gram |
Fett | 13.59 | 63.59 | gram |
Mettet fett | 8.67 | 40.57 | gram |
Salt | 0.34 | 1.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.73 | Kr 36.17 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 872 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen mel, sukker, bakepulver og ingefær i en bolle. Rør inn kokosmasse. Lag en fordypning og ha i eggeplommer, ricotta, kokosmelk og melk. Rør til en glatt røre, tilsett litt mer melk om nødvendig.
Pisk eggehvitene i en annen bolle til de danner myke topper. Fold dem inn i eggblandingen. Stek små pannekaker over forholdsvis svak varme.
Bland sammen mascarpone, melis og tilsett knuste kjeks rett før servering. Server ricottapannekaker med en klatt ostekrem og skiver med bananer mellom kakene. Pynt med friske fikener og blåbær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 24823)
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-04-18
Oppdatert dato:2008-04-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift