Fylte sjampinjonger inneholder
167 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Fylte sjampinjonger har ingen allergener
Fylte sjampinjonger er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5130 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fylte sjampinjonger!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 166.55 | 251.79 | Kcal |
Protein | 5.82 | 8.80 | gram |
Karbohydrat | 2.74 | 4.14 | gram |
Kostfiber | 1.22 | 1.84 | gram |
Fett | 14.43 | 21.82 | gram |
Mettet fett | 4.34 | 6.56 | gram |
Salt | 1.76 | 2.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.50 | Kr 15.87 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 605 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,58 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens sjampinjongene. Vri av stilkene og hakk dem fint.
Skrell og finhakk løken. Surr den sammen med sjampinjongstilkene i olje på middels varme til de blir myke. Tilsett finhakket spekepølse og hvitløk og la det hele bli gjennomvarmt. Smak til med salt, pepper og paprikapulver.
Fyll sjampinjongene med pølseblandingen og dryss over persille.
Pensle en ildfast form med olje og legg sjampinjonghattene i.
Stekes ved 200 C i 10-12 minutter.
Serveres gjerne sammen med en frisk salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9294)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift