Glasert snøkrabbe





Glasert snøkrabbe oppskrift.
Fotograf: Studio Dreyer Hensley
Snøkrabbe lar seg godt kombinere med sterke smaker. I denne oppskriften har vi glasert snøkrabbebeinene i en spennende blanding av ulike sauser, krydder og urter.

Oppskriften inneholder 76 Kalorier, 5 g Karbo, 8 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-selleri, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glasert snøkrabbe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grsnøkrabbebein, kokt

Glasering

3feddhvitløk
1dlgressløk, frisk
3ssingefær, frisk
4stklime
6dlsweet chilisaus
2dlsoyasaus
3sssukker, brunt
3ssketchup
4ssrapsolje

Tilbehør

2stkvårløk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Glasert snøkrabbe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier76.27414.72Kcal
Protein7.6441.54gram
Karbohydrat5.4829.80gram
Kostfiber0.693.75gram
Fett2.4913.54gram
Mettet fett0.221.20gram
Salt2.3712.89gram
Pris på oppskriftenKr 12.14Kr 66.01Kroner
Hele oppskriften veier2 175 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del snøkrabbebeinene i biter i leddene, og del deretter bitene i to på langsiden, slik at kjøttet kommer frem. Bruk enten en skarp kniv med litt tyngde i, eller en skarp saks.

Glasering
Finhakk hvitløk og gressløk, og riv ingefær.
Riv skallet og press saften av lime.
Ha hvitløk, gressløk, ingefær, limeskall og -saft i en kasserolle.
Bland inn sweet chilisaus, soyasaus, brunsukker og ketchup.
Kok opp og la blandingen småkoke på svak varme under omrøring til sausen tykner, 20-25 minutter.
Ha rapsolje i en stekepanne og fres snøkrabbebeinene i 3-4 minutter på høy varme.
Hell over glaseringen og dryss over grovhakket vårløk før servering.
Server glaserte snøkrabbebein.

Tips:
Bruk en liten kniv til å skrape ut kjøttet fra snøkrabbebeinene, eller bruk fingrene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 32397)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Innlagt dato:2016-06-04
Oppdatert dato:2016-06-04
Lesere: 1296 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kongekrabbe på terte av jordskokk.Kongekrabbe på terte av jordskokk.
Denne retten har 181,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,81.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fylte krabbeskall med kryddermajones.Fylte krabbeskall med kryddermajones.
Denne retten har 144,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,5 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kongekrabbe med mango og cocktailsaus.Kongekrabbe med mango og cocktailsaus.
Denne retten har 100,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glasert snøkrabbe.Glasert snøkrabbe.
Denne retten har 76,27 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,48 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Varm kongekrabbe med hvitløk, soya og vårløk.Varm kongekrabbe med hvitløk, soya og vårløk.
Denne retten har 121,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kejon med Chojang, krabbekaker med dippsaus.Kejon med Chojang, krabbekaker med dippsaus.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Thai krabbekaker.Thai krabbekaker.
Denne retten har 89,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krabbesalat på grovt brød.Krabbesalat på grovt brød.
Denne retten har 142,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Chilikrabbe fra Singapore.Chilikrabbe fra Singapore.
Denne retten har 106,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.