Glutenfritt Foccacciabrød inneholder
223 Kalorier,
31 g Karbo,
1 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Glutenfritt Foccacciabrød har ingen allergener
Glutenfritt Foccacciabrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfritt Foccacciabrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 223.47 | 1 492.78 | 93.30 | Kcal |
Protein | 0.73 | 4.88 | 0.30 | gram |
Karbohydrat | 31.35 | 209.42 | 13.09 | gram |
Kostfiber | 1.99 | 13.29 | 0.83 | gram |
Fett | 10.13 | 67.67 | 4.23 | gram |
Mettet fett | 1.41 | 9.42 | 0.59 | gram |
Salt | 5.11 | 34.12 | 2.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.78 | Kr 18.57 | Kr 1.16 | .- |
Hele oppskriften veier | 668 totalt | 668 pr porsj | 42 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
1. Bland alt det tørre og ha i væsken (37ºC).Bland godt i mikser.
2. La deigen heve under plast i ca.30 minutter.
i en liten langpanne eller rund kakeform.
3. Lag "fingerhull" i deigen,hell over olivenoljen,og strø på havsalt og rosmarinkvister.
4.Stek v/200°C i 15-20 minutter eller til den er gylden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Toro
(Intern: 22293)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-22
Oppdatert dato:2006-06-22
Lesere:
6476 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift