Glutenfritt gulrotbrød inneholder
225 Kalorier,
43 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Glutenfritt gulrotbrød har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfritt gulrotbrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfritt gulrotbrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 225.20 | 2 855.54 | 142.78 | Kcal |
Protein | 3.63 | 46.03 | 2.30 | gram |
Karbohydrat | 42.59 | 540.04 | 27.00 | gram |
Kostfiber | 1.80 | 22.82 | 1.14 | gram |
Fett | 4.08 | 51.73 | 2.59 | gram |
Mettet fett | 0.56 | 7.10 | 0.36 | gram |
Salt | 0.70 | 8.92 | 0.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.53 | Kr 44.76 | Kr 2.24 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 268 totalt | 1 268 pr porsj | 63 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 75,64 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stk
varm vann og olje til 37 grader og rør ut gjæren. Tilsett det andre og mixen til slutt. Rør til jevn deig. La det heve overdekt i ca 30 minutter.
Arbeid deigen godt og form små brød på en plate med bakepapir. Deigen skal være løs.
Hev igjen 10 minutter.
Stek ved 250 grader i ca 10 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Semper
(Intern: 3607)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-05
Oppdatert dato:2003-03-05
Lesere:
8421 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift