Grapefruktmarmelade inneholder
125 Kalorier,
31 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Grapefruktmarmelade har ingen allergener
Grapefruktmarmelade er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5122 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grapefruktmarmelade!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.22 | 4 301.31 | Kcal |
Protein | 0.25 | 8.59 | gram |
Karbohydrat | 30.77 | 1 056.95 | gram |
Kostfiber | 0.39 | 13.40 | gram |
Fett | 0.04 | 1.37 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.34 | gram |
Salt | 0.00 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.24 | Kr 42.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 435 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 98,29 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Børst frukten godt i varmt vann. Skjær den tynt og skjær skall i fine strimler. Skjær bort alt det hvite rundt frukten og del i "skinnfrie" båter.
Ta vare på alle steiner og pakk dem i gas eller annet klede. Legg fruktkjøttet, skallstrimler og steiner i en jerngryte og hell på vannet. La det stå et døgn.
Kok så på svak varme uten lokk i 45 minutter. Rør i sukker og kok ytterligere 45 minutter. Ta en geléprøve, dvs. at du heller litt marmelade på en tallerken og drar en skje gjennom. Marmeladen er ferdig når den ikke lenger renner sammen.
Ta opp knyttet med steiner.
Tilsett sitronsyre oppløst i en teskje vann. Hell marmeladen på rene, varme glass og krukker. La den avkjøles og sett lokk på.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9377)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-27
Oppdatert dato:2003-04-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift