Fotograf:
Melk.no
Ut i skogen, opp på fjellet... Lag Turmat som smaker godt og som er enkelt å tilberede. Retten kan fint lages hjemme på kjøkkenet også. Oppskriften inneholder
56 Kalorier,
4 g Karbo,
4 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gratinert makaroni på tur er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2917 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gratinert makaroni på tur!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 56.32 | 847.93 | Kcal |
Protein | 4.34 | 65.34 | gram |
Karbohydrat | 4.05 | 60.98 | gram |
Kostfiber | 2.74 | 41.25 | gram |
Fett | 1.92 | 28.91 | gram |
Mettet fett | 0.93 | 14.00 | gram |
Salt | 0.27 | 4.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.64 | Kr 54.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 011 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær gulrot i skiver, løk i båter, brokkoli i bunter, sjampinjong og pølser i skiver. Kok makaronien (Kan gjøres før turen).
Gulrotskiver og løkbåter stekes lett i en panne. Tilsett brokkoli, sopp, pølser og makaroni, og la det steke videre i 3 minutter.
Skjær tomatene i båter. Tomatbåtene skal koke med i pannen i de siste 1 - 2 minuttene. Legg over revet ost og la det stå til osten er smeltet. Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 31007)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Innlagt dato:2013-12-28
Oppdatert dato:2013-12-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift