Fotograf:Knut Pettersen Virkelig en god kombinasjon, selv om ikke alle mener fersken skal brukes her. Og disse tørkede tomatene vi har laget selv passer kjempefint her.
Rask og enkel rett om en bruker ferdige karbonader. Man trenger en gryte og en stekepanne.
Oppskriften inneholder 205 Kalorier, 21 g Karbo, 8 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hakk kepaløken fint. Legg pastaen i kokende vann med salt og litt olje. La den koke (sammen med løken) som angitt på pakningen. Slå av vannet. Rør inn fløte og ost. Smak til med salt, pepper og tørket/frisk timian. Varm de ferdige karbonadene godt gjennom. Stek halve rødløken i strimler og legg resten i ringer på karbonadene. Rør sammen olje og strimlet soltørket tomat. Ha blandingen på
karbonadene. Ha godt med rykvarm pasta på tallerkener og legg på 1-2 pyntede karbonader. Ha så på 1/2 hermetisk fersken og grovt nøttehakk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Gladimat.no
(Intern: 28584)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-09-01
Oppdatert dato:2016-09-01