Gravet kveite med dill og poteter inneholder
124 Kalorier,
6 g Karbo,
13 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Gravet kveite med dill og poteter har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gravet kveite med dill og poteter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Gravet kveite med dill og poteter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 123.98 | 434.16 | Kcal |
Protein | 12.61 | 44.16 | gram |
Karbohydrat | 6.15 | 21.54 | gram |
Kostfiber | 0.35 | 1.23 | gram |
Fett | 5.36 | 18.77 | gram |
Mettet fett | 1.27 | 4.45 | gram |
Salt | 1.88 | 6.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.27 | Kr 60.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 401 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,84 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Kveiten fileteres, men skinnet tas ikke av. Legg fiskefiletene på skinnet i et fat.
2. Knus korianderfrø og chili og bland med salt og pepper. Dryss blandingen over filetene i et jevnt lag. La stå i kjøleskap i 1 døgn.
3. Kok potetene, kjøl dem av og skjær dem i 1/2 cm. tykke skiver.
4. Rør creme fraiche med sennep, sitronsaft, salt og pepper og vend potetskivene oppi.
Anretning:
Skjær fisken i store papirtynne skiver. Snitt dillen fint og dryss den over fiskeskivene. Legg dem på tallerken eller fat og anrett potetene i midten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21941)
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-13
Oppdatert dato:2006-05-13
Lesere:
4999 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift