Gretes glutenfrie brød inneholder
246 Kalorier,
40 g Karbo,
5 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Gretes glutenfrie brød har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Gretes glutenfrie brød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,9 poeng fra 7 lesere
Lesere:
16427 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Gretes glutenfrie brød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 245.97 | 1 748.85 | 79.49 | Kcal |
Protein | 4.53 | 32.21 | 1.46 | gram |
Karbohydrat | 39.64 | 281.84 | 12.81 | gram |
Kostfiber | 6.88 | 48.92 | 2.22 | gram |
Fett | 6.17 | 43.87 | 1.99 | gram |
Mettet fett | 0.94 | 6.68 | 0.30 | gram |
Salt | 0.56 | 4.00 | 0.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.43 | Kr 24.39 | Kr 1.11 | .- |
Hele oppskriften veier | 711 totalt | 711 pr porsj | 32 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,46 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 22
skiver
Løs opp gjæren i den lunkne melken sammen med sukkeret, tilsett de andre ingrediensene og arbeid deigen godt i en kjøkkenmaskin i minst 5 minutter. La deigen forheve tildekket i bakebollen på et lunt sted, ca. 30 minutter. Denne deigen er forholdsvis fast og kan knas med litt mer mel og formes til et brød eller legges direkte i en godt smurt 1 1/2 liters brødform. Etterhev i ca. 30 minutter. Stek brødet.
Stekes ved 225 grader i ca. 30 min.
Kilde: Forbrukerrådet
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 909)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift