Grillede krabbeklør med frisk kokos, timian og søte sjalottløk inneholder
185 Kalorier,
6 g Karbo,
9 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Grillede krabbeklør med frisk kokos, timian og søte sjalottløk har beregnet å ha følgende allergener
Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillede krabbeklør med frisk kokos, timian og søte sjalottløk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4444 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillede krabbeklør med frisk kokos. timian og søte sjalottløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 184.93 | 1 157.66 | Kcal |
Protein | 8.81 | 55.15 | gram |
Karbohydrat | 6.29 | 39.38 | gram |
Kostfiber | 3.55 | 22.22 | gram |
Fett | 11.78 | 73.74 | gram |
Mettet fett | 9.98 | 62.47 | gram |
Alkohol | 1.63 % | | | |
Salt | 0.46 | 2.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.74 | Kr 73.49 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 504 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,6 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sjalottløkene renses og kokes i rødvin med sukker, salt og pepper til de er møre ca. 20 min. og tas opp.
Rødvinen kokes inn til den karamelliserer og de kokte løk vendes i.
Krabbeklørne skylles grundig og grilles i en forvarmet ovn ca. 10 min.
Kokosnøttene deles, kjøttet tas ut og skjæres i mindre stykker.
Mizunasalaten skylles og vendes med friskhakket timian, knust hvitløk, finhakket chili, kokos og smakes til med salt og pepper.
De varme krabbeklør bankes lett med en hammer, så skallen sprekker, og anrettes på salaten.
De lune løk legges omkring, og det serveres straks.
Alternativt kan "salaten" serveres separat i en renset kokosnøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 26196)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-08-09
Oppdatert dato:2009-08-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift