Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Grillede krabbeklør med frisk kokos. timian og søte sjalottløk oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Grillede krabbeklør med frisk kokos. timian og søte sjalottløk



Grillede krabbeklør med frisk kokos, timian og søte sjalottløk inneholder 185 Kalorier, 6 g Karbo, 9 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Grillede krabbeklør med frisk kokos, timian og søte sjalottløk har beregnet å ha følgende allergener Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillede krabbeklør med frisk kokos, timian og søte sjalottløk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grkrabbeklør
4stkkokosnøtter
1bunt(er)frisk timian
2feddhvitløk
1stkrød chili
1bunt(er)mizuna el. rucolasalat
250grsjalottløk
4dlrødvin
1dlsukker




Næringsdeklarasjon for Grillede krabbeklør med frisk kokos. timian og søte sjalottløk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier185.011 158.16Kcal
Protein8.8155.15gram
Karbohydrat6.2939.38gram
Kostfiber3.5922.47gram
Fett11.7873.74gram
Mettet fett9.9862.47gram
Alkohol1.63 %
Salt0.462.90gram
Pris på oppskriftenKr 11.74Kr 73.49Kroner
Hele oppskriften veier2 504 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sjalottløkene renses og kokes i rødvin med sukker, salt og pepper til de er møre ca. 20 min. og tas opp.
Rødvinen kokes inn til den karamelliserer og de kokte løk vendes i.
Krabbeklørne skylles grundig og grilles i en forvarmet ovn ca. 10 min.
Kokosnøttene deles, kjøttet tas ut og skjæres i mindre stykker. Mizunasalaten skylles og vendes med friskhakket timian, knust hvitløk, finhakket chili, kokos og smakes til med salt og pepper. De varme krabbeklør bankes lett med en hammer, så skallen sprekker, og anrettes på salaten.
De lune løk legges omkring, og det serveres straks.
Alternativt kan "salaten" serveres separat i en renset kokosnøtt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26196)
Kategori: Grillmat
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-08-09
Oppdatert dato:2009-08-09
Lesere: 3655 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.