Fotograf:Frukt.no Hvorfor ikke benytte den varme grillen til også å grille desserten. Grillet ananas smaker utrolig godt servert sammen med litt bær. Du kan også servere is eller vaniljekesam til.
Skrell ananasen og skjær bort 'øynene' som gjerne sitter igjen etter skrelling. Skjær den i 1 cm tykke skiver. Fjern stilken/'margen'.
Pensle ananasskivene medflytende honning og legg dem på en varm grill. Grill på direkte varme i 2-3 minutter på hver side. La skivene 'hvile' på indirekte varme til de skal serveres.
Nydelig med friske bringebær til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33999)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2018-06-16
Oppdatert dato:2018-06-16