Fotograf:Mari Svenningsen Gode grilltilbehør får en ikke nok av. Prøv denne avokadovarianten med mango og chili – sunt, hot & spicy! Passer perfekt til lyst kjøtt av kylling og svin.
Oppskriften inneholder 139 Kalorier, 6 g Karbo, 1 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
1. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen.
Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
2 Legg avokado med snittflaten ned på grillen i ca. 1 minutt. Bland mango, chili, lime, olje og koriander. Fyll blandingen i avokadoen og sett den tilbake på grillen på indirekte varme, 3-4 minutter.
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 34118)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2018-06-22
Oppdatert dato:2018-06-22